Amor defunct

Amorul este mort, m-auzi?
Amorul e defunct…
O melodie vaga respinsa de cei surzi,
In viata-mi—doar un punct.

Amorul s-a stricat, nu simti?
Amorul alterat…
In cimitirul mintii axonii putreziti
Ma-ndeamna spre pacat.

Il vezi? Amoru-i in cavou…
As vrea sa pot iubi din nou.

Sublim,
        Amar,
                Din plin,
                Fugar…

Doi ochi fara lumina,
Infernul pe retina…
Sperante in exod,
O viata fara plod.

                Amorul nu respira…
                Sunt doar un mort…

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии