Neant

Suflete goale cu fumul din noi,
Corpuri defuncte si viata de-apoi,
Tot funerariul este in toi
Evident.
Moartea ne ia pe-amindoi
Tu, apoi eu... imanent.

Chipuri perfide si scrum in pamint,
Patul cu roze ne cheama-n mormint.
Abia se aude prin vint
Rezonanta.
Moartea ne curma subit
Tie si mie speranta...

Miinile reci peste fata iubita,
Visul inert si idea zdrobita,
Soarta se precipita
Firesc.
Moartea ca o virila ispita,
Tu dormi si eu atipesc...

Buze crapate si ochi de cristal,
Lacrimi pierdute-n potop infernal.
Mergem in gind spre final.
Descompusa,
Moartea vorbeste cu glasul fatal,
Tu cazi si eu vin... supusa.

Strigatul umed al noptii sporeste,
Vitrega groapa  in ea ne opreste.
Umbra fugara zimbeste.
Pacat.
Moartea febrila ne-opreste
Tu , eu si totu-i...neant.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии