Ленке и Тохе

Вона була красива жінка,
Він робив кращим її день,
Вона була моторна Бджілка,
А він  - Антоніо – тюлень.

Вона пилок збирала квітів,
А він ловив їй карасів
І говорив про все на світі,
І розумів її без слів.

Вона була його красуня,
Його розумниця кохана,
Його пустунка і ласуня,
І просто незрівнянна дама.

А він для неї був єдиним,
Він не літав, він добре плив,
Трошки незграбний, проте милий.
Якраз як принц із її снів.

24.02.2011


Рецензии