Мы сами определяем цену того, что покупаем у бога

Я хочу идти не замечая дороги и времени, чувствуя как ровным пламенем воздух сгорает в моей груди превращаясь во все, что я вижу. 
Ровное пламя зажигалки, искры бенгальского огня, вялое свечение торфяника или скользящий лучом по неровностям неба прожектор. Мы сами определяем цену того, что покупаем у бога. Воздух за воздух.
Я иду.

Я хочу йти не помічаючи дороги і часу, відчуваючи як рівним полум'ям повітря згорає в моїх грудях перетворюючись на все, що я бачу.   Рівне полум'я запальнички, іскри бенгальського вогню, мляве свічення торф'яника або що ковзає променем по нерівностях піднебіння прожектор. Ми самі визначаємо ціну того, що купуємо у бога. Повітря за повітря. Я йду.


Рецензии