Si nu era decit o clipa

… Si nu era decit o clipa…

        In clipa scurta de amor
                Urcam pe-a visului aripa,
                Zburind cu-al dragostei fior.

O apriga privire imi taie rasuflarea,
In mii de  aschii reci zdrobindu-mi alinarea.
Sorbind din huma vietii, calcinduma-n picioare,
Zmulgind orice speranta si drumul catre soare.
Caci fulgerul durerii in viata mea razbate,
Cu numele amar, febril-SINGURATATE.

O amintire vaga a clipei de amor
Acoper-al meu cuget c-o plapuma de dor.
Dar nu ma regasesc, din brate mi s-au zmuls
Surisul si placerea pierdute in apus.
Acum as pretui minuscula clipire
Cind trupul tau viril imi cadona iubire.

Naprasnica durere imi sapa de curind
Din lacrimi si tacere in inima-un mormint.
Voi zace fara vlaga si poate fara glas,
Cladindu-mi impacarea din glodul ce-a ramas.
Cit trupul suspina-va sub piatra de granit,
In zarea pustiita las sufletu-mi golit.

In clipa cind eram in doi,
       Stiam ca existam doar noi.

Zburind cu-al dragostei fior,
                Urcam pe-a visului aripa
                In clipa scurta de amor.

                …Si nu era decit o clipa…

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии