розбуди

             " Setze mich wie ein Sigel auf dein Herz/
               und wie ein Sigel auf deіnen Arm/
               denn Liebe ist starck wie der Tod/
               und Eiver ist veste wie die H;lle/
               ihrе Glut ist feurig / und ein Flamme
               des HERRN"
               das Hohelied Salomonis

не скажу, що це
трапилось раптово
ні, ти мріяла про це
все своє життя
а, може, й дожиття
а зараз
ти сидиш,
мов дівчатко у пилюці придорожній,
попелюшкою,
граєшся діамантами,
рубінами, смарагдами,
перлами та берилами,
неначе то
камінці з річки,
що протікає поблизу
Велизчені скарби
в твоїх рученятах
не мають ні значення,
ні цінності
ти граєшся ними,
перебираєш
вабишся їх веселковим сяйвом
і засинаєш..

розбуди мене оксамитом поцілунку


н


Рецензии
Гарно ))) Мені сподобалось ))

Августина Остров   24.07.2012 13:14     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.