Захоплення

Я ніби чую тихі кроки.
Підборів цокіт десь луна.
Терпіння наберуся трохи,
Бо раптом це була вона?

Ніжніше шепоту вітрів
Вона торкається мене
Я не помітила її...
Це почуття колись мине.

Бо це табу.Бо так не можна.
Оточення мене вбива...
Таку любов обрала б кожна,
Коли б гетеролюбною була.


Рецензии