Всi як один. Один як всi

Мільярд населення планети,
Майбутнє у чиїх руках,
Залізли в стильнії тенета,
Своє перетворивши в прах.

Відкрилась ера нових клонів.
Однакові..всі як один.
Злилися,стали одним фоном,
Вбиваючи нових перлин.

Примхлива мода - їхня королева.
Несхожоих ладна задушить.
А ти біжи,біжи туди,де треба
Собою буть і вільно жить.


Рецензии