Семiнар

Ой,як не хочеться робити семінар.
Навколо тихо й темно.Сплять усі навколо.
Страшне прокляття,не чудесний дар,
Педагогічна практика не скоро.
Навіщо нам такий тяжкий тягар?...
Ой,як не хочеться робити семінар...


Рецензии