speakin 5

.time...
...words...
...expressions...
...feelings...
...ideas...
...recollection...
...impulsion...
...relation...
...effusion...
...elusion...
...evulsion...
...confusion...
...mixed...
...total...
...difficult...
...cult...
...fear...
...words...
...time.

/картина Mahmood Al Khaja


Рецензии