Soapte

O soapta, doar o soapta de raspuns astept,
La unicul sarut si blinda mingiiere.
Ca inima sa sara nebuna-n al meu piept,
Iar sufletul sa-l unga a armoniei miere.

O soapta, doar o soapta, a urechiusei dar
Sa mingiie auzul divina rasuflare...
Sa simt la miezul noptii ca-n trupul meu rasar
Dorinte nebunesti scaldate-n desfatare...

O soapta, doar o soapta-placere nestiuta,
Altarul sacru-al mintii, a trupului caldura.
Sa zboare ca sageata dorinta mult temuta
De a gusta dulceata ce unge a mea gura.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии