Supliciu

O vesteda raza, plapinda si mica
S-aprinde in ochii tai tristi.
Iar ei se scufunda in marea sarata
Atunci cind mi-arunci privirea-ti curata
Si genele abia ca le misti,
Esti ros de durere si frica.


Un geamat strapunge vazduhul uscat
Cind frigul alearga prin porii din piele.
Iau palma-ti galbuie ce-i rece ca gheata.
Bujori rozovii infloresc pe-a ta fata
Si luna ne-admira cu-alaiul de stele.
Iar eu te sarut nencetat!


In seara cetoasa incerc sa-ti zimbesc,
Prin vagu-ntuneric un fosnet se strecoara
De frunze-mprastiate pe-acel pavaj suriu,
Pe cind noi-doua umbre in parcul vechi, pustiu
Culegem alinarea din tot ce ne-nconjoara.
Din nou iti repet-" Te iubesc!"

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии