De ce?

De ce nu sint apus de soare?
Din geamul tau m-ai admira
Si ti-ar aduce mica raza
O parte din caldura mea.
Oare de ce nu sint steluta?
Pe cerul tau as rasari
Si-ai fi pictat cu-a ta minuta
Si luna daca ai dori,
Regina noptii sa-ti zimbeasca,
Iar clipele sa cinte-n cor,
Un fir de iarba sa-ti sopteasca
Ca te iubesc si te ador.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии