Парод я на п сню Rammstein Mutter

                Свині
Зажену свиню в сарай
Сонце йде за небокрай
Щоб свиня була здорова
Накладу їй їсти знову

Прийде кум до мене в ранці
І почнуться дикі танці
випєм ми горілки бутиль
Щоб в штани нам не напудить

Приспів:
Свині,свині...

По селу свиня несется
Кум від страху аж трясеця
Ми в мішок її спіймаєм
Щоб вона не бігла гаєм

Занесем її до хати
Щоб вона не змерзла раптом
Покладу її на грубу
Заберу для неї в жінки шубу

Свині...

І що із того що свиню
Люблю мов жінку я свою
До неї підем жить в сарай
Сарай з свенею нам мов рай

Свині... Свині... Свині...Свині!!!!!!

Залізу п*яний до свині
Вона захрюкає мені
Її за вухом почешу
І про кохання розкажу.

Свині....


Рецензии