Bloody Mary guy

Bloody Mary guy.
He's a good fellow.
If you see him - Hi!
Don't be yellow.

Something will be click
In your head of a boring clerk.

Something will be click
In your head of a boring clerk.

He’s a Bloody Mary guy.
He’s just a Bloody Mary guy.

Work in a bank is a cork.
But only this guy is a door -

Door to the "Hundred D World".
Door to the "Hundred D world!"

He’s a Bloody Mary guy.
He’s just a Bloody Mary guy.

He’s known everywhere.
Even in Space.

Will being his pal
In your boring life race.
In your boring life race.

He’s a Bloody Mary guy.
He’s a Bloody Mary guy.

He’s a Philosophy kind
In a life
Bloody Mary guy

But he is alive!
But he is alive!
But he is alive!

He’s a Bloody Mary guy.
He’s a Bloody Mary guy.
He's a Bloody Mary guy.


Рецензии