Iar daca...

Copacii imbraca vesmintul de gala,
Suspina rindunele plecind in tari senine.
Cu amintirea vaga a  zilelor de vara
Soptesc neincetat: "Mi-e tare dor de tine!"

Iar daca orizontul se-apleaca spre pamint,
Il mingiie o raza ce-o ia spre zare-n zbor.
Nu inteleg de ce adorm cu tine-n gind,
As vrea sa-ti spun acum ca eu demult te-ador.

Si daca va cadea chiar cerul peste noi ,
Buchete mari de flori prin nouri iti voi stringe.
Va amuti durerea si vom ramine-n doi:
"Sint, puiule cu tine, iubirea mea, nu plinge!"

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии