Cind te privesc

Atunci cind te privesc in vine-mi clocoteste
Tot singele ce-alearga prin corpul meu plapind.
In tinarul meu suflet ca fiara se trezeste
Dorinta nefireasca de-a te vedea curind.

Atunci cind te astept si clipele par zile,
O ceata gri cuprinde gindirea-mi tulburata,
Cum stau pe pat lungita, ceva imi da de stire
Ca-n noptile cu luna tu ai sa vii la poarta.

Atunci cind grabesc pasul ca sa ajung la tine,
In pieptu-mi e furtuna, iar inima tot bate.
As vrea duioasa-mi vorba ca roua sa aline
Amara ta durere, sa simti ca-mi esti aproape.

Atunci cind te privesc tot trupu-mi se-nfioara,
Caci ochii tai s-aprinsi ca doua luminari.
In magica oglinda vad chipu-mi de fecioara,
La un apus de soare cuprins de sarutari.

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии