Ce m-as face fara tine?

Trupul meu palid gemea de durere.
Nu mai speram sa gasesc mingiiere…
Vorbele-ti calde, privirea senina
Ma vrajesc, m-ametesc, ma alina…

Imi clocotea singe aprig, stiu bine,
N-as fi putut rezista fara tine.
Buzele-ti moi si aprinsul sarut
Ma dezmiarda, m-alinta mai mult!

Ginduri perfide in mintea-mi zdrobita
Ma afundau in mihnire cumplita.
Zimbetu-ti firav, cerul si luna
Daruitu-mi-au pace intr-una.

Farmece, liniste, astri, blindete,
Mii de iluzii, dorinte, finete,
Clipele pure si stralucire,
Marea de vise ne scalda-n iubire.

Eu ma cufund in placere nebuna,
Tot ce-mi doresc e sa fim impreuna.
Valuri de miere se-ndreapta spre mine
Caci nimeni nu-i dulce ca tine!

---------------------------------------------
www.crowelle.com


Рецензии