Час

                Ти йдеш, повзеш, біжиш, лежиш,
                То завмираєш, то дрижиш,
                То зупиняєшся, стоїш,
                То знов ідеш скоріш, скоріш.


                Смієшся, плачеш і мовчиш,
                Шепочеш, голосно кричиш,
                То забираєш,то даєш,
                То ніжно пестиш, а то б’єш.


                Несеш любов, злобу таїш,
                Від страху лячно ти тремтиш,
                Вбиваєш,каєшся за мить,
                Й душа щаслива тріпотить.


                Володар Всесвіту, чекай
                Відкинь усе, лиш захищай
                Вогонь сердець, щоб не погас,
                Бо називаєшся ти – Час!


Рецензии