Новый гимн

          1) Зародилась Украіна стала молодою
             Обновилась Украіна баженой митою
             Що богацтво-це людина і знаня і воля
             Радість в праці, радість в щасті-будьмо всі  здороі!
           2)Великая радость работа
             В полях,за станком, за столом   
             Работай до жаркого пота
             Работай без лищнего счета
             Вся радость земли за трудом.
           3)Держава народу великого
             Здійснюй мріі своі
             Держава народу славянського
             Щастя приносе Землі.
            


Рецензии