Медотерапiя

лікуватиму медом цілунків і дотиком трав,
тих яких назбирав на горі,
де чебрець – повновладний господар.
подарую тобі тихий сон і приснюся у ньому,
я зможу…
опадатиме листя в твоєму саду,
шурхотітиме їж в пластиліновій казці
і гарячка спаде, як вода у ріці,
і в руці твоїй буде маленька облатка…
ти прокинешся, глянеш,  позлітку розгорнеш
в ній побачиш малесеньку кліточку...
срібну,
не золоту... і гранатове зерня у ній…
то краплинонька крові згорнулась колись
у далекім-далекім житті
мого пращура чи Alter Ego
і камінчиком стала та гріє тебе.
хай же буде це зерня твоїм оберегом...


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.