Все що ти маешь то е твоя зброя

Все, что ты имеешь, это оружие
Александр Клейн

ХапАй свою долю доки не втЕкла
Вовком на шляху  чекає  розлука
Що б  встромити в серце гострі  ікла.
Смерть неминуча схопить  нас сука

Життя завжди страшне і прекрасне
Живучи в безпеці не станеш героєм
А дурість швидко запсує  хороше
Знай, все що ти маєшь є твоя зброя 

Але може не зброя, а інструмент


Рецензии