Крадзе кожны

Крадзе кожны,хто як можа,
Крадзе нішчы і заможны...
Цягне кожны што сабе,
Нехта - штуку, нехта - дзве.

Хтосьці тырыць па вагону,
Хтосьці - цэлы эшалон.
Ну, а вывад тут самотны -
абакралі ўвесь раён.

І карціна неблагая -
Цяжка жыць, але ж усюль...
Што тут скажаш? Заругаеш...
Добрага ж браць неадкуль.

А раз добрых - раз , два... хопіць,
Трэба скарыстать, што ё.
Хай раён ў глыбокай .опе,
Але ж гэтае - сваё.

Ўсюль .аўно, як і заўсёды,
Ўсе варуюць, як заўжды,
Але добра ўсё народу,
Большай не было б бяды!


Рецензии
Спасибо Вам, Алеся, за позитиффчик!!! Всё очень понравилось!!! Усё:-)))

Владимир Кобец   08.02.2012 22:49     Заявить о нарушении