Юрковi Заболотному в день народження

Сьогодні день незвично кольоровий,
Промінчик сонця падає в траву.
І навіть ранок не такий холодний -
Повсюди сміх і радощі живуть.

А все тому, що свято у людини
Чарівної духовної краси.
Летять роки птахами без упину,
Гойдаються життєві терези.

Тебе я привітати хочу щиро.
Живи у мирі, злагоді завжди.
Мабуть, спіткає заздрісна сатира,
Та ти втечеш од неї завсігди.

Нехай же справдяться твої бажання
Здоровим будь, наснаги не втрачай!
Забудь про всі свої розчарування,
І доля прийде з печивом на чай.


Рецензии