Час не зупине

День рідної мови на рідній землі –
Скажіть, де ще Ви таке бачили?
Можливості в неї такі вже малі
Чи час її віку зазначили?

Я кожної днини на ній говорю -
Веду всі розмови з сусідами.
І думаю нею, вірші ось творю,
І в радості з нею, і з бідами.

День рідної мови на рідній землі…
На рідній землі нехай лине,
Хоч кроки її невеликі, малі,
Ніякий їх час не зупине!
                21.02.2011

Стихотворение на украинском языке


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.