Таeмна кiмната

Я зайду у таємну кімнату,

Зачиню за собою всі двері

І замкну всі замки, а ключі

Просто викину в вихор вітру,

Щоб ніхто—ні душа, а ні тіло,

А ні ворог, підступний, лукавий—

Не змогли знов відкрити ці двері,

Бо до мене прийшов Коханий!!!

Я сама не зроблю а ні кроку.

Просто буду на Нього дивитись...

Як говорить Він, як Він ходить,

Як сміється і співчуває,

Як Він любить і як співає...

Я так хочу від Тебе навчитись!!!

Я сама ні на що не спроможна...

Я сама ніби гола травинка...

Ти — надія моя і сторожа!

Ти піклуєшся й любиш — це дивно!!!   

Що віддати Тобі я можу,

Щоб до Тебе міцніш притулитись?!!

Просто серце Твоє відчувати,

Просто в очі Твої дивитись...

Пізнавати Тебе я прагну

Так, як Ти відкритись бажаєш

Через Слово і Духа Святого...

Ти мене повсякчас чекаєш...

Дивна зустріч в таємній кімнаті:

Спокій... Радість... Купання в любові...

...Розбиваю тюремні грати!!!

Мій Господь, я іду за Тобою,

Щоб у світі Тебе являти!        24,27.02.08.


Рецензии
Як прекрасно в таємній кімнаті
Іісуса любов відчувати!
Хто там був, той знає!
З любовью

Вера Пасько   17.03.2011 19:42     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ, СЕСТРО!!! МИРУ,ЛЮБОВІ, РАДОСТІ ВІД ГОСПОДА ІСУСА!!!

Галина Левицкая   18.03.2011 13:19   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.