Лиш ти

Я бачу твої очі лише в мріях,
Я бачу твої увісні ,
І серце моє лиш до тебе лине,
Коли ти усміхаєщся мені...

Я згадую про тебе кожну днину
Для тебе всі ці вірші і пісні.
Бо у душі моїй на віки-вічні,
Назавжди залишаєшся лиш ти...

Пейзажі за вікном тепер безбарвні,
Немає сенсу все моє життя.
Коли для мене був ти найрідніший,
Чужою залишалась тобі я...


Рецензии