Повертатись до себе

Повертатись до себе,
В країну зів’ялого квіту…
Повертатись в оселю,
Що сяйвом Твоїм не зігріта…

Повертатись додому,
Немов повертатись за ґрати.
Грати п’єсу відому,
Завчену. Усміхнено грати.

Повертатись до себе, де мене ніхто не стрічає,
Окрім тіні, що вийде до мене з люстра від відчаю…


Рецензии