Великому Кобзарю

Назавжди у нашій душі
Залишиться спогад про волю.
Писав від душі він вірші,
Попри свою злую долю.


Завжди він жив,живе і буде жити
У серці українців,у душі.
Він буде радість та красу у світ наш лити,
Немов весняні лагідні дощі.


Вірші його для України
Немов багатий,несказанний скарб.
Навіки він залишиться й донині,
У серці України,у думках.


Він був героєм і лишився ним,
Героєм в рідній Батьківщині.
Ніколи не розвіється,як дим,
Пошана до поета в Україні.
                28.01.11


Рецензии