Доки будеш Ти менi болiти?

Доки будеш Ти мені боліти?
Доки буде пустка ця пекти?
...Мертві почуття - зів'ялі квіти...
НАС - немає. Лише "я" і "Ти".

Це - фантомний біль. Нема чому боліти.
Я лише благаю: "Відпусти!"
...Вітер стогне. Хилять верби віти...
...Наші розлітаються світи...

Срібне Серце! ...Часу не спинити...
...Жах несамовитий - самоти...

Доки буду я Тобі боліти -
Доти й буде погляд Твій пекти...


Рецензии