Яш несиль

Яш несильде кузь келе,
Аш алеминде баарь келе.
Бу дуньяда яр келе
Адалет асырында вдет келе
Унутманъыз бу сеярени
Ашкъ олунъыз адамлар
Къалынъыз биз иле
Ахрет ёлуна кетменъиз
Сельби киби олунъыз
Ач гонъюлнен юрменъиз
Эр даима бахтлы олунъыз
Биз келерик бир ара
Бу аджайиб дуньягъа.


Рецензии