мне правда. насправдi

мне правда, очень не хватает, того хорошего что было,
тепла и счастья, что я помню, - мгновения, секунды, дни...
я так хотел бы, возвратить все это, хотя бы в памяти, немного,
чтобы хотя бы чуть согреться, не потерять и сохранить,

того, что все еще живет внутри, того, что все еще не зачерствело,
все то, что требует искать, слова, и снова заставляет,
писать, терзать, себя, перо, и ворошить больные раны,
и звать опять, то что осталось, чего мне правда, очень не хватает...


https://on.soundcloud.com/7ynAsbApy1btj92V8

Мені насправді так бракує, отого доброго, що було,
щастя, тепла, що пам'ять гріють, - секунди, миті, дні, роки.
Я, так хотів би повернути все те, хоча б у пам'яті, ще трохи,
щоб хоча б ледь, іще зігрітись, не втратити і зберегти,

що, все в всередині живе, що, й досі ще, не зачерствіло,
все те, що потребує знов, слова шукати, та змушує,
крапати терзати перо, себе, та ворушити хворі рани,
і звати знов, що залишилось. і те, що дійсно.... насправді... так мені, бракує.


Рецензии