Лунають крики, чутно мат

Лунають крики, чутно мат
в сівалки грузим посівмат
я улибаюся надмєнно
вкраду зерна я непрємєнно
мішечків може так із п’ять
кричить і біга бригадір
він озвірівший точно звір
з кабіни глипа тракторіст
веселий, наче оптиміст
його зароща грязна рожа
на рило чортове похожа
вже загрузились, в путь поять
по грудках діски торохтять
скриплять іржаві шестірьонки
пиляки хмара нас накрила
на шо похожі наші рила?


Рецензии