Думку думав козаченько

Думку думав козаченько, голова схилилася
Чому ж це  горілочка в полі не вродилася
Я б її ріднесеньку, милу дорогесеньку
Наливав та випивав, пісню весело співав.
І над полем і над двором ,як дракоша я літав.


Рецензии