Ой гори лка моя мила

Ой горілка моя мила
Що ж ти наробила?
Що ж ти мене молодого
розуму лишила.
Думав вип’ю трохи тебе
Та й буду співати,
А проснувся на порозі
Ще й чужої хати.
Загубив свою дорогу,
Ще й морда розбита
І лежу тепер в багнюці
Як свиня   невмита

 


Рецензии