Ну, что ты возьмешь с дурака?

За незалежності роки по вуха він засів в лайні,
Його до цього довели бездарні владні шахраї,
Нема роботи,ростуть ціни, така безрадісна картина.

Але на серці має руку,співає,що ще не вмерлА,
Що Україна край добра,махає прапором з лайна...
Ну,що ти візьмеш з дурака?


Рецензии