Малушi...

У зливі голосів я чую лише твій,
У мареві думок - оголена одною…
Як скопник, що веде із тілом і душею бій,
Оскоплена бажанням напувать себе тобою.

У розквіт...,   старості безжальний суховій,
Ввірветься нині, та я п’янка тобою…
І не закінчено кривавий наш двобій!
В нім,  перемога – я! ...   і переможена тобою.

19.02.2011


Рецензии