Одна...

  Зоряне небо вкрила пелена,
  Минає ніч, вона стоїть одна,
  У росах боса, у відчаї сама..
  Для кого виросла та квітка весняна?

  Їй холодно у темряві одній,
  Залишилась сама у далені.
  Ніхто її не приголубить,
  Чекає, що ж її погубить?
  Люта зима, а чи вона сама?

  Тремтить від холоду душа,
  Пелюсточки вже снігом вкрились.
  Де та весна?
  І де вона сама колись з тобою розпустилась?

  Ніхто квіток не розуміє,
  Вона тремтить, але живе,
  І зимонька її не пожаліє,
  І вітер сивий аж під корінь гне...


Рецензии