Квiти минулоi осенi

Квіти минулої осені
Я квіти у саду збираю,
Що залишила ще торік.
Я квіти осені шукаю
І не страшний їм навіть сніг.

Учора вранці і  сьогодні
Я намагаюся підняти,
Ті квіти, що холодна осінь
Тут залишила помирати.

Так, залишила, бо не знала,
Які ті квіти дорогі.
Так залишила й не чекала
Що подаруєш їх мені…

Тепер безглуздо вже шукати,
Те, що утрачене було,
Тепер даремно вже збирати
Тих квітів осені тепло.
2007.


Рецензии