Сонечко i Дощик

Зустрілись Сонечко і Дощик
І ну змагатись, хто сильніший
Що Дощик квіточку намочить,
То Сонце гляне, вмить сухі всі

Калюжі дощик наливає,
А Сонечко себе в них бачить,
Дощ всіх в домівки заганяє,
А Сонечко по стінах скаче

І кличе: - вийди на полянку,
Дивись, метелики літають
І ягідки смачні, сунички
До тебе личка піднімають



Фото з інтернету


Рецензии
С удовольствием почитала ваши стихи,Богдана. Всего Вам хорошего!

Галина Костенко   31.12.2013 05:10     Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.