Кохай

Кохання – то є тепло,
То є троянди пелюстки,
Як сонця промінь є воно,
Ці почуття вогню, вони – палкі.

Любов – то є чисті почуття,
То неба чистого безкраї,
Ніжна лагідна, як немовля,
Вона в серцях надію пробуджає.

То є сон і мрія,
То двоє закоханих сердець,
В яких лине чудасія,
І зводе негатив весь нанівець.

Кохай…бо то на небесах так хочуть,
За тебе серце все рішить,
В тебе мов блискавкою влучить
І душа вся закипить.

Воно влучає в серце,
То безперервні думки,
Те що коханням зветься
Не вмре, залишиться в душі назавжди.

Кохай, бо то чудово,
Кохай, бо то прекрасні почуття,
Кохай знову і знову,
Люби, бо то є сенс буття.

Я закликаю, я молю…
Не відрікайтесь,
Я вас усіх…усіх прошу
Любові не зрікайтесь!


Рецензии