До Рейчел III

Ми з Тобою - два криштальних джерела:
Я - в минулому, а Ти - завжди.
Я колись такою ж чистою була.
Й буду знов, зажди!

Ми з Тобою - два веселих ручая:
Ти - тепер, а я - колись давно...
Бути знов такою ж прагну я.
Прагну все одно...

Ми з Тобою - дві зневільнені душі,
Полонянки просторочасу...
Нічия й Твоя... І Ти - мій і нічий...
До Тебе несу

Частку серця в обмін на живу
Воду джерельнУ...
...Впасти в небо, в сонячну траву,
В пОстіль росяну...

Ми з Тобою - дві кринички лісові:
Я - в минулому, а Ти - завжди...
Ми - безтямні, мудрі і живі...
Світ нас породив,

Щоб ми дарували світло й тінь,
Спрагу і питво...
Я - Твоя донькА, а Ти - мій син...
...Назавжди удвох...


Рецензии