Нестримане кохання!

Нестримане кохання!
                слова-Дерпак В.М.
                23.09.09р.
                I
Ми с тобою я вважаю
Помилилися торік
Коли полум’я бажання
Загасили в одну мить

Та вогонь мого кохання
Не загаснув до кінця
Бо на щастя вітер часу
Дав йому нове життя

Приспів:

Більше часу я не гаю
По Дніпру, що нас єднає
На річковому трамваю
Я до тебе вирушаю

Тебе єдину в серці маю
Та до безтями я кохаю
Дай вже ж мені шанс на життя!

                II

Нашу зустріч уявляю
У зеленому я гаю
Там де вітер листям грає
Та душа моя співає

Там я на волю відпускаю
Свої нестримні почуття
Та бути поряд обіцяю
Я до кінця свого життя


Приспів:

Більше часу я не гаю
По Дніпру, що нас єднає
На річковому трамваю
Я до тебе вирушаю

Тебе єдину в серці маю
Та до безтями я кохаю
Дай вже ж мені шанс на життя!


Рецензии