зорi правди

А світ захлинався від власної люті,
не знав як звільнитись від власних же путів.
Ніхто ні за кого... До болю до крові...
Всі проти всіх... Все далі від волі...

Ти заблукав. Загубівся в брехні.
За зірками правди ти шлях віднайди.
Я поцілую тебе в заплющені очі,
І зникну як місяць наприкінці ночі...

Я не опонент. Я на твоєму боці...
Обдумую життя. на кожному кроці
тримаюсь за стіну. Боюсь загубити опору!
Я більше не хочу бути учасником цього спору...

Я відпускаю цю стіну...
І йду самастійно...
На заздрість усім я дихаю вільно...


Рецензии