Мр й про мене до 8 Березня

І.    Вже весна майорить,
Тане сніг, біжать струмочки.
Спів пташини дзвенить
І коротшають вже ночки.
Прокидається природа навкруги,
Не страшні їх вже морози і сніги.

П-в. Гей, весну закликай,
Свято зустрічай,
Геть іди зима звідси.
Гей, весну закликай,
Свято зустрічай
І радій весні, світ мій.

ІІ. Наче квіти жінки,
Виглядають, як ті феї.
Всі чекають весну,
Схожі хочуть буть на неї
Сонце пестить їх, цілує і манить,
Всі радіють, бо прийшла жадання мить.

П-в.   той же.


Рецензии