***

Я ўсё сядзела і чакала,
А вечар еў дарэмны час.
Так горача цябе кахала,
Ды вечар еў дарэмны час.

Схавалася за хаты сонца,
Бо вечар з’еў дарэмны час.
Я сумавала так бясконца –
Ты не прыйшоў і ў гэты раз.


Рецензии