Край любовi

Як добре вернутись туди,
Де наші стежки пролягли.
Як добре вернутися знов
У край, де так квiтла любов.
Як добре побачить тебе,
Всміхнутись і взятись за руки,
Навколо ще цвітом мете
Навколо нема ще розлуки.

Так сонячно в серці було,
І мрії на вітах гойдались.
І щастя в очах ще цвіло,
І ми тоді ще не прощались.


Рецензии