Mommy!

MOMMY! GOOD MORNING!
THE DAY'S JUST BEGINNING...
DID'YA SLEEP WELL MOM, LAST NIGHT?
WHEN I'LL GROW OLDER,
I'LL BE WISER AND STRONGER,
I SO NEED YOUR HAND TO HOLD TIGHT!

MOMMY! LOOK HERE:
HERE'S MY LITTLE FINGER,
MOMMY! SO GOOD STAYIN' HERE...
MOMMY! YOU KNOW -
I THINK, I'M YOUR SONNY
AND I'LL BE AS BIG AS MY DAD!

MOMMY! YOU KNOW -
I'VE HEARD SOME THIS MORNING:
THE NEW WORD "ABORTION" I'VE LEARNED...
MOMMY! WHAT FOR
STRANGER'S FINGERS WANT HURT ME
WHEN THEY PUSH YOUR BELLY SO HARD?

DON'T TOUCH MY MOMMY, PLEASE
STRANGE KIND OF PEOPLE!
MOMMY! NO, PLEASE DON'T YOU DIE!
IF YOU WILL KILL MOMMY,
YOU'LL MAKE THE EVIL -
THEN, YOU WON'T REACH PARADISE!

MOMMY! PLEASE TELL THEM
TO STOP THINGS THEY'RE DOING!
MOMMY! THIS LIGHT MAKES ME HURT!
MOMMY! SO PAINFUL!
WHERE ARE THEY ME PULLING?
MOMMY! I GUESS IT'S THE END...

25/01/2011 г.
г.Киев


Рецензии