Тополя

Здійма тополя руки догори,
Неначе рветься в Божі зорі,
Шепоче крізь шаленії вітри
Молитву у простори неозорі.

І холод крижаний стискає віти,
Що так чекають теплої пори,
Нестримно, наче має десь злетіти.
Здійма тополя руки догори.

Крізь хмари, що заплутались у вітті,
Здійма тополя руки догори
Чекає у надії   безпросвітній,
Коли останній день зимовий догорить.


Рецензии