Налию чару кришталеву

Налию чару кришталеву
Старого згірклого вина,
Ковтну,як біль...
                І мрій рожевих
Впаде на очі  пелена !



Я буду мріять...
                Буду мріять
Собі самому вперекір!
І мрії серденько зігріють,
Як вже не гріли з давніх пір.



І знову буду я сміятись,
Дрібниці кожній буду рад,
Словами,як цяцьками, гратись
І жартуватим невпопад.



І буде весело  й гамірно,
І людно -- за моїм столом.
Приємно буде та весільно,
Як пригощатиму вином...



...А вже,як вдасться хміль до втечі,
У розчарОванні  гіркім
Побачу:
              в пляшці -- порожнеча,
І пусто за столом моїм !


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.